Bollagården
21 augusti 2020
19:00

Referat: Forsheda IF - Hovslätts IK

Tyvärr räckte inte våra unga rödvita killar mot ett betydligt tyngre och äldre Forsheda ikväll. Förlust med 2-0 efter 0-0 i halvlek.
Vi skapade tillräckligt med målchanser för att kunna åka hem med 3 poäng men som tidigare i år studsar inte bollen vår väg.
Vi startar andra halvlek med ett par fantastiskt fina kombinationer och har 3 kanonlägen att ta ledningen men tyvärr är vi allt för ineffektiva. Sedan får Forsheda en riktigt billig straff där Danne sträcker ut och petar bort bollen men Forsheda spelaren faller snyggt och domaren blåser straff. 2-0 kommer som ett brev på posten när vi trycker på för att kvittera.
Idag kunde vi inte prestera vårt fina spel mer än vid ett fåtal tillfällen och då skapade vi heta chanser direkt men i fotboll går det ut på att göra mål vilket vi inte lyckas med.
En hedersam förlust för ett ungt röttåvitt kan man säga då vi gav Forsheda en tuff match i 90 min.
Dax för klyschan ”det är bara att bryta ihop och komma igen”
Match redan på tisdag, då vi har ytterligare en tuff bortamatch mot Smålandsstenar.